Köksrenovering i Nacka

Min nya lägenhet har jag nu under en månad velat renovera, och nu ser det ut som om att det äntligen kan bli av. Har kollat med min hyresvärd och han godkände möjligheten för mig att renovera mitt kök och därför valde jag att se till att kontakta Cv Company AB som erbjuder köksrenovering i just Nacka, så dem var det perfekta valet för mig att kunna göra arbetet och projektet möjligt. Vi satt oss ned gemensamt för att diskutera projektet där dem sedan gjorde upp en plan för att göra allt så absolut prisvärt som det bara går. Detta uppskattade jag självklart enormt mycket då jag har en väldigt tight budget att gå efter.

Arbetet är nu slutfört och är verklgien så otroligt nöjd över slutresultatet och hur fantastiskt bra det blev, vi gick till och med under budgeten. Så ett stort tack till Cv Company AB för deras enastående hjälp gällande detta projektet. 2